Rrose Selavy

lunes, 14 de marzo de 2011

Una escola digna per a Benadresa, JA!!!

Els xiquets i les xiquetes de l´escola de Benadresa ja fa molt de temps que estan en barracons i  juguen i fan esport en un patí que quan plou es plena de bassals d´aigua ja que no te les condicions adequades, fins i tot s´ha arribat a evacuar als alumnes quan les plutges van innundar l´escola ; no obstant aixó, s´ha de donar gràcies als veïns de Benadresa que els deixen compartir aquest espaï de la comunitat perquè sinò no en tindrien.  Les autoritats pertinents al 2008 van prometre que l´obra de la nova escola de Benadresa estaria enllestida en menys d´un any i es van fer la fotografía de rigor, i des de aquell moment ha plogut molt, i el patí es segueix plenant de bassals.
 Els alumnes del CEIP Benadresa, juntament amb els seus pares, familiars i veïns, des de hui i fins que es done una solució al problema, es concentraran cada dilluns a la porta de l´escola, de les 9 del matí fins 10 hores. Volem una resposta, i que s´acaben les mentides; esperem que la resposta siga contundent i no vinguen només a fer-se altra foto per ficar bona cara per ales eleccions.










Enderrocament i construcció de CEIP Benadresa
 El Bloc exige las obras del CEIP Benadresa.

2 comentarios:

  1. Me gusta,
    ¿existe algún blog o página de los padres?

    ResponderEliminar
  2. Sorry por no haberte contestado antes. Creo que no. Tenian el tema bastante mal organizado. Mi sobrina acaba este año el cole, y lo acabarà en barracones. Por eso me he desvinculado un tanto de las manifestaciones.
    Mi última noticia es que antes de vacaciones les visitó la "gente" de conselleria y les dijo que el curso que viene está aprobado el comienzo de las obras en el colegio Benadresa.
    http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/castellon/el-colegio-benadressa-pide-avales-en-15-dias_702563.html

    http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/castellon/las-obras-del-lsquo-cole-rsquo-benadressa_703584.html

    http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/castellon/educacion-construira-seis-colegios-con-una-inversion-de-26-4-millones_704891.html

    Un saludo

    ResponderEliminar